ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Η επαγγελματική σου φήμη είναι πολύ σημαντική.

Η επαγγελματική σου φήμη είναι πολύ σημαντική.

Προστάτεψε εσένα και τους πελάτες σου από τυχόν λάθη ή αμέλειά σου με ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης από την Εθνική Ασφαλιστική.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΤΩΡΑ

Σήμερα οι απαιτήσεις από δικηγόρους είναι πιο αυξημένες.

Όπου υπάρχει χρηματικό συμφέρον, ίσως κάποιος να διεκδικήσει χρηματική αποζημίωση είτε δικαιολογημένα λόγω λάθους (π.χ. παράλειψη κάποιας προθεσμίας), είτε και δόλια με κάθε λογικοφανή πρόφαση.

ΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

Λάθος ή παράλειψη του δικηγόρου κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του

Τυχόν παράβλεψη κάποιας προθεσμίας

Λανθασμένη καθοδήγηση για νομικά ή φορολογικά θέματα

Αμέλεια στη σύνταξη και μελέτη τίτλων

Απώλεια ηλεκτρονικών και έντυπων εγγράφων

Δικαστικά έξοδα υπεράσπισης σε περίπτωση εκδίκασης κάποιας αξίωσης

ΠΡΟΣΙΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ

3 πακέτα καλύψεων για κάθε χαρτοφυλάκιο

με δυνατότητα και εξαμηνιαίας πληρωμής

235€

 • 60.000€ κατά περίπτωση
 • 120.000€ ετησίως
 • απαλλαγή 1.000€ ανά απαίτηση

400€

 • 120.000€ κατά περίπτωση
 • 240.000€ ετησίως
 • απαλλαγή 2.000€ ανά απαίτηση

640€

 • 240.000€ κατά περίπτωση
 • 480.000€ ετησίως
 • απαλλαγή 3.000€ ανά απαίτηση

Σε κάθε πακέτο περιέχεται όριο κάλυψης 6.000€ για απώλεια εγγράφων των πελατών.

Δεν καλύπτονται αξιώσεις σε ΗΠΑ και Καναδά, λάθος ερμηνεία ξένου Δικαίου, επενδυτικές συμβουλές ή συμβουλές σε θέματα ιδιωτικής ασφάλισης.

ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΥΑ.

Ζήτησε την πρότασή μου.

Ζήτησε την πρότασή μου.
Λέγομαι Χαράλαμπος Ματωνάκης και μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε προσωπικά σε όλη την Ελλάδα. 211 800 4634 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΒΡΕΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 • Μαρία Κούνα (Ιδ. Υπάλληλος - Γλυφάδα Αττικής)

  Ο κος Ματωνάκης με κέρδισε πριν καν τον γνωρίσω μέσα απο την εξαιρετική ιστοσελίδα του. Συνεργαστήκαμε εξ' ολοκλήρου διαδικτυακά κ από την πρώτη κιόλας ηλεκτρονική μας επικοινωνία κατάλαβα οτι βρήκα αυτό που ζητούσα σε έναν συνεργάτη. Είναι εξαιρετικά καταρτισμένος κ έτοιμος να απαντήσει με σαφήνεια σε ό,τι ακριβώς ερωτηθεί χωρις να ξεφεύγει ποτέ από το θέμα, χωρίς κλισέ κ γενικότητες. Αν και σε τόσο νεαρή ηλικία είναι απο τους πιο σωστούς επαγγελματίες που γνωρίζω.
 • Απόστολος Αγραφιώτης (Οδηγός Ταξί - Τρίκαλα)

  Πολύ καλός επαγγελματίας. Άμεση εξυπηρέτηση σε ό,τι και όποια ώρα ήθελα.
 • Αθανάσιος Ζέρβας (Καθηγητής Ξένων Γλωσσών - Κόρινθος)

  Ο κ. Ματωνάκης είναι ευγενής, φιλικός, άρτια καταρτισμένος και επαγγελματίας στο χώρο των οικονομικών και ασφαλίσεων, εξυπηρετικότατος, άμεσος στην επαφή του μαζί σου, ταχύτατος στις απαντήσεις του και απόλυτα κατανοητός!! Προσφέρει με πολύ καλή διάθεση τις γνώσεις του, συμμερίζεται τις αγωνίες σου, απαντά με απόλυτη σαφήνεια σε όλες σου τις ερωτήσεις και δεν είναι καθόλου πιεστικός! Δίνει χρόνο και χώρο σε κάθε συνομιλητή του να σκεφτεί και να αποφασίσει ανεπηρέαστος! Είναι άψογος στη συνεργασία μας!
 • Κατερίνα Γαλανού (Δημοσιογράφος - Αθήνα)

  Εξαιρετική η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Άκρως επαγγελματική με το σωστό βαθμό οικειότητας. Βοηθάει τον πελάτη της Εθνικής να έχει την αίσθηση ενός πολύ σοβαρού επαγγελματία και ταυτοχρόνως ενός ανθρώπου πρόθυμου να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Δεν "παγιδεύει" τον πελάτη, επισημαίνει με σχολαστικότητα τις μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να είναι κρίσιμες και ανταποκρίνεται με εξαιρετική συνέπεια και ταχύτητα στα αιτήματα ή τις απορίες. Είναι ένας ευπρόσωπος ασφαλιστικός σύμβουλος. Μέχρι στιγμής η επικοινωνία μου με την Εθνική με σύνδεσμο τον κ. Ματωνάκη είναι εξαιρετική. Προσβλέπω το ίδιο και στο μέλλον.
 • Κωνσταντίνος Αντωνίου (Ιδιωτικός Υπάλληλος - Αθήνα)

  Κατατοπιστικότατο site.Δεν υπήρχε πίεση. Η γραπτή πρόταση ήταν πλήρης γενικά αλλά και εξατομικευμένη. Γρήγορη, θετική και πλήρης ανταπόκριση. Γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς της επικοινωνίας μας.
 • Μαρία Κανταρέλη (Ιδιώτης - Αθήνα)

  Απόλυτα ικανοποιητική η επαφή μας. Προσπαθει να εντοπίσει και να εξηγήσει τα δυσνόητα και πιο σημαντικά σημεία ενος συμβολαίου ετσι ωστε κάθε ενδιαφερόμενος για νέα ασφάλεια να μπορεί να αξιολογήσει εναλλακτικές λύσεις. Είναι πολύ εξυπηρετικός από τη φύση του και κάνοντας εξαιρετική χρήση της τεχνολογίας απλοποιεί την ζωή όλων.