Ασφάλιση για εσένα. Όχι μόνο για την τράπεζα.

Ασφάλιση για εσένα. Όχι μόνο για την τράπεζα.

Προστάτεψε το σημαντικότερο περιουσιακό σου στοιχείο. Συνέχισε την καθημερινότητά σου χωρίς ανησυχίες με το Full Home. Το προϊόν της χρονιάς 2020.

Ξεκίνησε εδώ

Full Home

Όχι μόνο για φωτιά και σεισμό.

Και φυσικά όχι μόνο για την κάλυψη δανειακών υποχρεώσεων. Το Full Ηome δίνει πολλούς λόγους για να το αποκτήσεις και γι αυτό αναδείχθηκε από τους καταναλωτές σαν προϊόν της χρονιάς 2020.

Χωρίς καθόλου συμμετοχή σου

Μπορείς να έχεις κάθε κάλυψη (εκτός της διαρροής σωληνώσεων) στο 100% της ζημιάς χωρίς συμμετοχή σου.

Ασφάλιση σωληνώσεων άνω των 30 ετών

Καλύπτεται η ζημιά σε σωληνώσεις ηλικίας ακόμα και άνω των 30 ετών.

Κάλυψη για τζάμια και καθρέπτες

Σπασμένα τζάμια από τυχαίο γεγονός δεν θα είναι πλέον πρόβλημα καθώς μπορεί να αποζημιωθούν

Αποζημίωση για φωτοβολταϊκά και ηλιακούς θερμοσίφωνες

Κάποια από τα πιο ευαίσθητα μέρη του οικιακού εξοπλισμού καλύπτονται πλέον κανονικά.

24ωρη τεχνική βοήθεια

Δωρεάν τεχνική βοήθεια για τις πλέον απαραίητητες ειδικότητες με συντονισμό απευθείας από την Εθνική Ασφαλιστική

Άμεση αποζημίωση

Αποζημίωση εντός 5 ημερών από την ημέρα της ολοκλήρωσης της καταγραφής της ζημιάς για ποσά έως 5.000€

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΛΥΨΕΣ ΣΕ ΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

106€

Με απαλλαγή.

127€

Χωρίς απαλλαγές.

257€

Χωρίς απαλλαγές με καλυψη σεισμού.

*Αφορά το πληρέστερο πρόγραμμα MAX για κεφάλαιο κτιρίου 100.000€

ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΥΑ.

Ζήτησε την πρότασή μου.

Ζήτησε την πρότασή μου.
Λέγομαι Χαράλαμπος Ματωνάκης και μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε προσωπικά σε όλη την Ελλάδα. 211 800 4634 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΒΡΕΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 • Μαρία Κούνα (Ιδ. Υπάλληλος - Γλυφάδα Αττικής)

  Ο κος Ματωνάκης με κέρδισε πριν καν τον γνωρίσω μέσα απο την εξαιρετική ιστοσελίδα του. Συνεργαστήκαμε εξ' ολοκλήρου διαδικτυακά κ από την πρώτη κιόλας ηλεκτρονική μας επικοινωνία κατάλαβα οτι βρήκα αυτό που ζητούσα σε έναν συνεργάτη. Είναι εξαιρετικά καταρτισμένος κ έτοιμος να απαντήσει με σαφήνεια σε ό,τι ακριβώς ερωτηθεί χωρις να ξεφεύγει ποτέ από το θέμα, χωρίς κλισέ κ γενικότητες. Αν και σε τόσο νεαρή ηλικία είναι απο τους πιο σωστούς επαγγελματίες που γνωρίζω.
 • Απόστολος Αγραφιώτης (Οδηγός Ταξί - Τρίκαλα)

  Πολύ καλός επαγγελματίας. Άμεση εξυπηρέτηση σε ό,τι και όποια ώρα ήθελα.
 • Αθανάσιος Ζέρβας (Καθηγητής Ξένων Γλωσσών - Κόρινθος)

  Ο κ. Ματωνάκης είναι ευγενής, φιλικός, άρτια καταρτισμένος και επαγγελματίας στο χώρο των οικονομικών και ασφαλίσεων, εξυπηρετικότατος, άμεσος στην επαφή του μαζί σου, ταχύτατος στις απαντήσεις του και απόλυτα κατανοητός!! Προσφέρει με πολύ καλή διάθεση τις γνώσεις του, συμμερίζεται τις αγωνίες σου, απαντά με απόλυτη σαφήνεια σε όλες σου τις ερωτήσεις και δεν είναι καθόλου πιεστικός! Δίνει χρόνο και χώρο σε κάθε συνομιλητή του να σκεφτεί και να αποφασίσει ανεπηρέαστος! Είναι άψογος στη συνεργασία μας!
 • Κατερίνα Γαλανού (Δημοσιογράφος - Αθήνα)

  Εξαιρετική η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Άκρως επαγγελματική με το σωστό βαθμό οικειότητας. Βοηθάει τον πελάτη της Εθνικής να έχει την αίσθηση ενός πολύ σοβαρού επαγγελματία και ταυτοχρόνως ενός ανθρώπου πρόθυμου να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Δεν "παγιδεύει" τον πελάτη, επισημαίνει με σχολαστικότητα τις μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να είναι κρίσιμες και ανταποκρίνεται με εξαιρετική συνέπεια και ταχύτητα στα αιτήματα ή τις απορίες. Είναι ένας ευπρόσωπος ασφαλιστικός σύμβουλος. Μέχρι στιγμής η επικοινωνία μου με την Εθνική με σύνδεσμο τον κ. Ματωνάκη είναι εξαιρετική. Προσβλέπω το ίδιο και στο μέλλον.
 • Κωνσταντίνος Αντωνίου (Ιδιωτικός Υπάλληλος - Αθήνα)

  Κατατοπιστικότατο site.Δεν υπήρχε πίεση. Η γραπτή πρόταση ήταν πλήρης γενικά αλλά και εξατομικευμένη. Γρήγορη, θετική και πλήρης ανταπόκριση. Γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς της επικοινωνίας μας.
 • Μαρία Κανταρέλη (Ιδιώτης - Αθήνα)

  Απόλυτα ικανοποιητική η επαφή μας. Προσπαθει να εντοπίσει και να εξηγήσει τα δυσνόητα και πιο σημαντικά σημεία ενος συμβολαίου ετσι ωστε κάθε ενδιαφερόμενος για νέα ασφάλεια να μπορεί να αξιολογήσει εναλλακτικές λύσεις. Είναι πολύ εξυπηρετικός από τη φύση του και κάνοντας εξαιρετική χρήση της τεχνολογίας απλοποιεί την ζωή όλων.