Η επιχείρησή σου θα έχει έναν ισχυρό σύμμαχο.

Η επιχείρησή σου θα έχει έναν ισχυρό σύμμαχο.

Κάλυψε κάθε πιθανό ενδεχόμενο για τη συνέχιση της λειτουργίας της επένδυσής σου.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ

Εθνική και επιχειρήσεις

Όσα πρέπει να προσέξει η σύγχρονη επιχείρηση.

Το επιχειρηματικό περιβάλλον αλλάζει και μαζί με αυτό αλλάζουν οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει μια επιχείρηση. Σίγουρα, η φωτιά είναι πάντα η κυριότερη απειλή αλλά ένα πρόγραμμα δεν μπορεί να μείνει μόνο εκεί.

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Μεγάλο εύρος επιχειρήσεων

ΟΙ περισσότερες κατηγορίες επιχειρήσεων είναι δυνατόν να αποκτήσουν μια πλήρη κάλυψη.

Κάλυψη ηλεκτρονικού εξοπλισμού κατά παντός κινδύνου

Επέκταση της ασφάλισης για την κάλυψη ακόμα και της τυχαίας θραύσης. Χωρίς επιπλέον κόστος.

Δίκαιο και χαμηλό ασφάλιστρο

Το ασφάλιστρο που αντιστοιχεί στη δραστηριότητά σου με βάση την επικαιροποιημένη κατηγοριοποίηση.

Εξειδικευμένα πακέτα

Για ορισμένους κλάδους η ασφάλιση εξειδικεύεται ακόμα περισσότερο, όπως για τουριστικές μονάδες ή εκπαιδευτήρια.

Επιπλέον καλύψεις στο ίδιο ασφαλιστήριο

Για τη μέγιστη ευκολία, ενσωματώνονται στο ίδιο συμβόλαιο καλύψεις όπως η Αστική Ευθύνη, η Απώλεια Κερδών ή το Προσωπικό Ατύχημα των εργαζομένων.

Δυνατότητα για κάλυψη εξειδικευμένων κατασκευών ή μεγάλων κεφαλαίων

Ακόμα και αν η κατασκευή του κτιρίου δεν είναι συνηθισμένη, μπορεί να δοθεί εξατομικευμένη πρόταση.

ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΥΑ.

Ζήτησε την πρότασή μου.

Ζήτησε την πρότασή μου.
Λέγομαι Χαράλαμπος Ματωνάκης και μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε προσωπικά σε όλη την Ελλάδα. 211 800 4634 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΒΡΕΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 • Μαρία Κούνα (Ιδ. Υπάλληλος - Γλυφάδα Αττικής)

  Ο κος Ματωνάκης με κέρδισε πριν καν τον γνωρίσω μέσα απο την εξαιρετική ιστοσελίδα του. Συνεργαστήκαμε εξ' ολοκλήρου διαδικτυακά κ από την πρώτη κιόλας ηλεκτρονική μας επικοινωνία κατάλαβα οτι βρήκα αυτό που ζητούσα σε έναν συνεργάτη. Είναι εξαιρετικά καταρτισμένος κ έτοιμος να απαντήσει με σαφήνεια σε ό,τι ακριβώς ερωτηθεί χωρις να ξεφεύγει ποτέ από το θέμα, χωρίς κλισέ κ γενικότητες. Αν και σε τόσο νεαρή ηλικία είναι απο τους πιο σωστούς επαγγελματίες που γνωρίζω.
 • Απόστολος Αγραφιώτης (Οδηγός Ταξί - Τρίκαλα)

  Πολύ καλός επαγγελματίας. Άμεση εξυπηρέτηση σε ό,τι και όποια ώρα ήθελα.
 • Αθανάσιος Ζέρβας (Καθηγητής Ξένων Γλωσσών - Κόρινθος)

  Ο κ. Ματωνάκης είναι ευγενής, φιλικός, άρτια καταρτισμένος και επαγγελματίας στο χώρο των οικονομικών και ασφαλίσεων, εξυπηρετικότατος, άμεσος στην επαφή του μαζί σου, ταχύτατος στις απαντήσεις του και απόλυτα κατανοητός!! Προσφέρει με πολύ καλή διάθεση τις γνώσεις του, συμμερίζεται τις αγωνίες σου, απαντά με απόλυτη σαφήνεια σε όλες σου τις ερωτήσεις και δεν είναι καθόλου πιεστικός! Δίνει χρόνο και χώρο σε κάθε συνομιλητή του να σκεφτεί και να αποφασίσει ανεπηρέαστος! Είναι άψογος στη συνεργασία μας!
 • Κατερίνα Γαλανού (Δημοσιογράφος - Αθήνα)

  Εξαιρετική η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Άκρως επαγγελματική με το σωστό βαθμό οικειότητας. Βοηθάει τον πελάτη της Εθνικής να έχει την αίσθηση ενός πολύ σοβαρού επαγγελματία και ταυτοχρόνως ενός ανθρώπου πρόθυμου να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Δεν "παγιδεύει" τον πελάτη, επισημαίνει με σχολαστικότητα τις μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να είναι κρίσιμες και ανταποκρίνεται με εξαιρετική συνέπεια και ταχύτητα στα αιτήματα ή τις απορίες. Είναι ένας ευπρόσωπος ασφαλιστικός σύμβουλος. Μέχρι στιγμής η επικοινωνία μου με την Εθνική με σύνδεσμο τον κ. Ματωνάκη είναι εξαιρετική. Προσβλέπω το ίδιο και στο μέλλον.
 • Κωνσταντίνος Αντωνίου (Ιδιωτικός Υπάλληλος - Αθήνα)

  Κατατοπιστικότατο site.Δεν υπήρχε πίεση. Η γραπτή πρόταση ήταν πλήρης γενικά αλλά και εξατομικευμένη. Γρήγορη, θετική και πλήρης ανταπόκριση. Γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς της επικοινωνίας μας.
 • Μαρία Κανταρέλη (Ιδιώτης - Αθήνα)

  Απόλυτα ικανοποιητική η επαφή μας. Προσπαθει να εντοπίσει και να εξηγήσει τα δυσνόητα και πιο σημαντικά σημεία ενος συμβολαίου ετσι ωστε κάθε ενδιαφερόμενος για νέα ασφάλεια να μπορεί να αξιολογήσει εναλλακτικές λύσεις. Είναι πολύ εξυπηρετικός από τη φύση του και κάνοντας εξαιρετική χρήση της τεχνολογίας απλοποιεί την ζωή όλων.