Κόστος αστικής ευθύνης δικηγόρων

Τα διαθέσιμα προτιμολογημένα πακέτα, και έτοιμα για αγορά, είναι τρία ανάλογα με το ύψος της κάλυψης

Τα παρακάτω προγράμματα αφορούν δικηγόρους με αμοιβές έως 60.000€ ετησίως. Για επαγγελματίες με μεγαλύτερες αμοιβές ή δικηγορικές εταιρείες απαιτείται ειδικό ερωτηματολόγιο προσφοράς.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ παρέχει

 

Κάλυψη 60.000€ κατά περίπτωση και 120.000€ ετησίως με απαλλαγή 1.000€ ανά απαίτηση

ετήσιο κόστος 235€

 

Κάλυψη 120.000€ κατά περίπτωση και 240.000€ ετησίως με απαλλαγή 2.000€ ανά απαίτηση

ετήσιο κόστος 400€

 

Κάλυψη 240.000€ ανά περίπτωση και 480.000€ ετησίως με απαλλαγή 3.000€ ανά απαίτηση

ετήσιο κόστος 640€

 

 

Σε όλα τα παραπάνω πακέτα υπάρχει όριο κάλυψης 6.000€ για απώλεια εγγράφων των πελατών σας.

Αστική ευθύνη δικηγόρου

Στη σημερινή οικονομική και κοινωνική συγκυρία οι απαιτήσεις των πολιτών από τις συνεργασίες τους με δικηγόρους είναι αυξημένες και, σε πολλές περιπτώσεις, ενδεχομένως και παράλογες.

Ιδιαίτερα σε καταστάσεις όπου υπάρχει χρηματικό συμφέρον, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα κάποιος να διεκδικήσει χρηματική αποζημίωση είτε δικαιολογημένα λόγω λάθους (π.χ. παράλειψη κάποιας προθεσμίας), είτε και δόλια με κάθε λογικοφανή πρόφαση.

Σε κάθε τέτοια κατάσταση αναμφίβολα δημιουργείται αναστάτωση αλλά και πολλές φορές σοβαρή οικονομική ζημιά για ένα δικηγόρο, με παράλληλη επίπτωση στην επαγγελματική φήμη του. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης δικηγόρου από μεγάλη εταιρεία αναμφίβολα είναι κάτι πολύ σημαντικό και χρήσιμο. Πολύ περισσότερο δε όταν η εταιρεία αυτή είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ.

 

Η ασφάλιση επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Δικηγόρων καλύπτει τις συνήθεις και τυπικές δραστηριότητες ενός δικηγόρου.

Αναλυτικότερα

Λάθος ή παράλειψη του δικηγόρου κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του
Τυχόν παράβλεψη κάποιας προθεσμίας
Λανθασμένη καθοδήγηση για νομικά ή φορολογικά θέματα
Αμέλεια στη σύνταξη και μελέτη τίτλων
Απώλεια ηλεκτρονικών και έντυπων εγγράφων
Δικαστικά έξοδα υπεράσπισης σε περίπτωση εκδίκασης κάποιας αξίωσης

Η ασφάλιση δεν καλύπτει αξιώσεις σε ΗΠΑ και Καναδά και λάθος ερμηνεία ξένου Δικαίου.

Το βασικό ασφαλιστήριο παρέχει

60.000€ κάλυψη ανά περίπτωση
120.000€ κάλυψη ετησίως
6.000€ κάλυψη για απώλεια εγγράφων έντυπων ή ηλεκτρονικών
1.000€ απαλλαγή ανά απαίτηση
Το ετήσιο κόστος του είναι 235€


*Σε δικηγόρους με αμοιβές άνω των 60.000€ ετησίως και δικηγορικές εταιρείες ισχύει διαφορετικό τιμολόγιο

Αστική και επαγγελματική ευθύνη

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον η δραστηριότητά σας μπορεί να γίνει αιτία να απαιτηθεί από εσάς αποζημίωση. Ιδιαίτερα την σημερινή εποχή, ενδεχομένως πολύς κόσμος θα προσπαθήσει, ακόμα και δόλια , να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία για να αποκομίσει κέρδος.

Προστατέψτε λοιπόν την επαγγελματική σας ιδιότητα έναντι τρίτων (πελάτες, ασθενείς κτλ) με τα προγράμματα επαγγελματικής αστικής ευθύνης για να καλύψετε τυχόν υλικές και σωματικές βλάβες ή χρηματικές απώλειες.

Επαγγέλματα που καλύπτονται μπορεί να είναι

Ιατροί, Νοσηλευτικά Ιδρύματα

Παραϊατρικά Επαγγέλματα, Φαρμακοποιοί κ.λ.π.

Δικηγόροι, Σχολεία, Φροντιστήρια, Παιδικοί σταθμοί

Αρχιτέκτονες, Πολιτικοί Μηχανικοί, Μελετητές

Καφετέριες, Εστιατόρια

Κατασκευαστές, Εργολάβοι

Ανάλογα με το επάγγελμα, υπάρχουν προτιμολογημένα πακέτα Αστικής Ευθύνης (π.χ. Δικηγόροι) ή συμπληρώνεται ειδικό ερωτηματολόγιο για δοθεί προσφορά (π.χ. ασφαλίσεις τεχνικών έργων).


https://asfalisi.com/asfaleia-astikis-euthinis

ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΥΑ.

Ζήτησε την πρότασή μου.

Ζήτησε την πρότασή μου.
Λέγομαι Χαράλαμπος Ματωνάκης και μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε προσωπικά σε όλη την Ελλάδα. 211 800 4634 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΒΡΕΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 • Μαρία Κούνα (Ιδ. Υπάλληλος - Γλυφάδα Αττικής)

  Ο κος Ματωνάκης με κέρδισε πριν καν τον γνωρίσω μέσα απο την εξαιρετική ιστοσελίδα του. Συνεργαστήκαμε εξ' ολοκλήρου διαδικτυακά κ από την πρώτη κιόλας ηλεκτρονική μας επικοινωνία κατάλαβα οτι βρήκα αυτό που ζητούσα σε έναν συνεργάτη. Είναι εξαιρετικά καταρτισμένος κ έτοιμος να απαντήσει με σαφήνεια σε ό,τι ακριβώς ερωτηθεί χωρις να ξεφεύγει ποτέ από το θέμα, χωρίς κλισέ κ γενικότητες. Αν και σε τόσο νεαρή ηλικία είναι απο τους πιο σωστούς επαγγελματίες που γνωρίζω.
 • Απόστολος Αγραφιώτης (Οδηγός Ταξί - Τρίκαλα)

  Πολύ καλός επαγγελματίας. Άμεση εξυπηρέτηση σε ό,τι και όποια ώρα ήθελα.
 • Αθανάσιος Ζέρβας (Καθηγητής Ξένων Γλωσσών - Κόρινθος)

  Ο κ. Ματωνάκης είναι ευγενής, φιλικός, άρτια καταρτισμένος και επαγγελματίας στο χώρο των οικονομικών και ασφαλίσεων, εξυπηρετικότατος, άμεσος στην επαφή του μαζί σου, ταχύτατος στις απαντήσεις του και απόλυτα κατανοητός!! Προσφέρει με πολύ καλή διάθεση τις γνώσεις του, συμμερίζεται τις αγωνίες σου, απαντά με απόλυτη σαφήνεια σε όλες σου τις ερωτήσεις και δεν είναι καθόλου πιεστικός! Δίνει χρόνο και χώρο σε κάθε συνομιλητή του να σκεφτεί και να αποφασίσει ανεπηρέαστος! Είναι άψογος στη συνεργασία μας!
 • Κατερίνα Γαλανού (Δημοσιογράφος - Αθήνα)

  Εξαιρετική η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Άκρως επαγγελματική με το σωστό βαθμό οικειότητας. Βοηθάει τον πελάτη της Εθνικής να έχει την αίσθηση ενός πολύ σοβαρού επαγγελματία και ταυτοχρόνως ενός ανθρώπου πρόθυμου να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Δεν "παγιδεύει" τον πελάτη, επισημαίνει με σχολαστικότητα τις μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να είναι κρίσιμες και ανταποκρίνεται με εξαιρετική συνέπεια και ταχύτητα στα αιτήματα ή τις απορίες. Είναι ένας ευπρόσωπος ασφαλιστικός σύμβουλος. Μέχρι στιγμής η επικοινωνία μου με την Εθνική με σύνδεσμο τον κ. Ματωνάκη είναι εξαιρετική. Προσβλέπω το ίδιο και στο μέλλον.
 • Κωνσταντίνος Αντωνίου (Ιδιωτικός Υπάλληλος - Αθήνα)

  Κατατοπιστικότατο site.Δεν υπήρχε πίεση. Η γραπτή πρόταση ήταν πλήρης γενικά αλλά και εξατομικευμένη. Γρήγορη, θετική και πλήρης ανταπόκριση. Γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς της επικοινωνίας μας.
 • Μαρία Κανταρέλη (Ιδιώτης - Αθήνα)

  Απόλυτα ικανοποιητική η επαφή μας. Προσπαθει να εντοπίσει και να εξηγήσει τα δυσνόητα και πιο σημαντικά σημεία ενος συμβολαίου ετσι ωστε κάθε ενδιαφερόμενος για νέα ασφάλεια να μπορεί να αξιολογήσει εναλλακτικές λύσεις. Είναι πολύ εξυπηρετικός από τη φύση του και κάνοντας εξαιρετική χρήση της τεχνολογίας απλοποιεί την ζωή όλων.