Ασφάλεια αυτοκινήτου

Αποτελεί τον βασικό κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα και την πιο διαδεδομένη μορφή της καθώς αποτελεί ''υποχρέωση''. Η ασφάλιση οχημάτων διακρίνεται σε δυο βασικές κατηγορίες:

Την υποχρεωτική ασφάλιση Αστικής Ευθύνης προς Τρίτους
Τις προαιρετικές καλύψεις του οχήματος σαν ''περιουσιακό στοιχείο''

Ξεκάθαρες κουβέντες γα την ασφάλιση αυτοκινήτου...

Κάθε διαδικασία ασφάλισης απαιτεί γνώση, ειλικρίνεια και επαγγελματισμό από τον ασφαλιστικό σύμβουλο (ή ασφαλιστή όπως έχει επικρατήσει). Ο κανονικός ασφαλιστικός σύμβουλος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αμοίβεται με 10€ περίπου ανά ασφαλιστήριο. Παράλληλα όμως γνωρίζει κάθε πελάτη ατομικά και αναλαμβάνει να καθοδηγεί κάθε πελάτη του, να είναι δίπλα του στην περίπτωση ατυχήματος και να προνοεί για την σωστή και έγκαιρη αποζημίωση. Άλλοι το κάνουν για να μην χαθεί ο πελάτης, άλλοι για να βγάλουν καλό όνομα, άλλοι γιατί θεωρούν τη δουλειά τους μια σημαντική βοήθεια, άλλοι για όλα τα προηγούμενα. Το όφελος όμως για τον ασφαλισμένο είναι το ίδιο...

Χάριν πολέμου τιμών, πολλές εταιρείες επέλεξαν να παρακάμψουν τους ασφαλιστικούς συμβούλους για να εξοικονομήσουν 20-30€ για τους πελάτες, δημιουργώντας διαδικασίες άμεσης ασφάλισης και αναθέτοντας την εξυπηρέτηση του πελάτη σε απρόσωπα τηλεφωνικά κέντρα.

Κάθε ασφαλισμένος λοιπόν πρέπει να γνωρίζει και να κάνει τις επιλογές του...

Μέσω του my advisor συνδυάζονται και ανταγωνιστικά ασφάλιστρα αλλά και προσωπική εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη ατομικά.

Η σωστή εξυπηρέτηση είναι η πρωταρχική προτεραιότητα και όχι αναγκαστικά το φθηνότερο ασφάλιστρο με αντίστοιχες εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών.

ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΥΑ.

Ζήτησε την πρότασή μου.

Ζήτησε την πρότασή μου.
Λέγομαι Χαράλαμπος Ματωνάκης και μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε προσωπικά σε όλη την Ελλάδα. 211 800 4634 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΒΡΕΣ ΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 • Μαρία Κούνα (Ιδ. Υπάλληλος - Γλυφάδα Αττικής)

  Ο κος Ματωνάκης με κέρδισε πριν καν τον γνωρίσω μέσα απο την εξαιρετική ιστοσελίδα του. Συνεργαστήκαμε εξ' ολοκλήρου διαδικτυακά κ από την πρώτη κιόλας ηλεκτρονική μας επικοινωνία κατάλαβα οτι βρήκα αυτό που ζητούσα σε έναν συνεργάτη. Είναι εξαιρετικά καταρτισμένος κ έτοιμος να απαντήσει με σαφήνεια σε ό,τι ακριβώς ερωτηθεί χωρις να ξεφεύγει ποτέ από το θέμα, χωρίς κλισέ κ γενικότητες. Αν και σε τόσο νεαρή ηλικία είναι απο τους πιο σωστούς επαγγελματίες που γνωρίζω.
 • Απόστολος Αγραφιώτης (Οδηγός Ταξί - Τρίκαλα)

  Πολύ καλός επαγγελματίας. Άμεση εξυπηρέτηση σε ό,τι και όποια ώρα ήθελα.
 • Αθανάσιος Ζέρβας (Καθηγητής Ξένων Γλωσσών - Κόρινθος)

  Ο κ. Ματωνάκης είναι ευγενής, φιλικός, άρτια καταρτισμένος και επαγγελματίας στο χώρο των οικονομικών και ασφαλίσεων, εξυπηρετικότατος, άμεσος στην επαφή του μαζί σου, ταχύτατος στις απαντήσεις του και απόλυτα κατανοητός!! Προσφέρει με πολύ καλή διάθεση τις γνώσεις του, συμμερίζεται τις αγωνίες σου, απαντά με απόλυτη σαφήνεια σε όλες σου τις ερωτήσεις και δεν είναι καθόλου πιεστικός! Δίνει χρόνο και χώρο σε κάθε συνομιλητή του να σκεφτεί και να αποφασίσει ανεπηρέαστος! Είναι άψογος στη συνεργασία μας!
 • Κατερίνα Γαλανού (Δημοσιογράφος - Αθήνα)

  Εξαιρετική η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Άκρως επαγγελματική με το σωστό βαθμό οικειότητας. Βοηθάει τον πελάτη της Εθνικής να έχει την αίσθηση ενός πολύ σοβαρού επαγγελματία και ταυτοχρόνως ενός ανθρώπου πρόθυμου να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Δεν "παγιδεύει" τον πελάτη, επισημαίνει με σχολαστικότητα τις μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να είναι κρίσιμες και ανταποκρίνεται με εξαιρετική συνέπεια και ταχύτητα στα αιτήματα ή τις απορίες. Είναι ένας ευπρόσωπος ασφαλιστικός σύμβουλος. Μέχρι στιγμής η επικοινωνία μου με την Εθνική με σύνδεσμο τον κ. Ματωνάκη είναι εξαιρετική. Προσβλέπω το ίδιο και στο μέλλον.
 • Κωνσταντίνος Αντωνίου (Ιδιωτικός Υπάλληλος - Αθήνα)

  Κατατοπιστικότατο site.Δεν υπήρχε πίεση. Η γραπτή πρόταση ήταν πλήρης γενικά αλλά και εξατομικευμένη. Γρήγορη, θετική και πλήρης ανταπόκριση. Γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς της επικοινωνίας μας.
 • Μαρία Κανταρέλη (Ιδιώτης - Αθήνα)

  Απόλυτα ικανοποιητική η επαφή μας. Προσπαθει να εντοπίσει και να εξηγήσει τα δυσνόητα και πιο σημαντικά σημεία ενος συμβολαίου ετσι ωστε κάθε ενδιαφερόμενος για νέα ασφάλεια να μπορεί να αξιολογήσει εναλλακτικές λύσεις. Είναι πολύ εξυπηρετικός από τη φύση του και κάνοντας εξαιρετική χρήση της τεχνολογίας απλοποιεί την ζωή όλων.

  FULL BASIC

  102

  /ετησίως
  • ΦΩΤΙΑ PYKIAGIA
  • ΕΚΡΗΞΗ
  • ΠΤΩΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ
  • ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ

  FULL BASIC 2

  102

  /ετησίως
  • ΦΩΤΙΑ
  • ΕΚΡΗΞΗ
  • ΠΤΩΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ
  • ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ