ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΜΑΤΩΝΑΚΗ

Θέλεις να επικοινωνήσουμε απευθείας;

Θέλεις να επικοινωνήσουμε απευθείας;

Συμπλήρωσε τα παρακάτω πεδία και θα έρθουμε σε επαφή το συντομότερο. Συνήθως εντός της ίδιας μέρας ή της επόμενης. Δεν είναι όλα τα στοιχεία υποχρεωτικά αλλά βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση του αιτήματός σου.
 • Αθήνα: Πατησίων 215
 • Ηράκλειο: Πλατεία Ελευθερίας, Μέγαρο Ηλέκτρα
 • Τηλεφωνικό κέντρο: 211 800 4634

Επικοινωνία

Πάντα πίστευα ότι οι νέες τεχνολογίες προσφέρουν την ευκαιρία σε ιδιώτες και επαγγελματίες να δημιουργήσουν επαγγελματικές σχέσεις που ακόμα σε πολλούς φαίνονται αδιανόητες.

Έτσι και στον κλάδο μου, το διαδίκτυο παρέχει πληροφόρηση και δυνατότητες ώστε όλοι να κάνουν μια πλήρη έρευνα αγοράς και να επιλέξουν τις συνεργασίες τους. Το μοντέλο συνεργασιών όμως αλλάζει. Πλέον ένας επαγγελματίας μπορεί να είναι πραγματικά δίπλα στον πελάτη του άμεσα και αποτελεσματικά, ακόμα και αν απέχει πολλά χιλιόμετρα μακρυά.

Αυτό έχω αποφασίσει να κάνω κι εγώ, ξεπερνώντας τα στερεότυπα. Ο επαγγελματισμός δεν έχει να κάνει ούτε με την απόσταση ούτε με τη φιλική ή συγγενική σχέση. Έχει να κάνει με τη διάθεση του κάθε επαγγελματία να είναι σωστός στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει. Στη δική μου δουλειά επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και η σωστή ενημέρωση πάνω σε πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολα αντιληπτά (όρους, διαδικασίες, εξαιρέσεις κτλ).

Για να μπορέσει ο οποιοσδήποτε να έχει δωρεάν και ελεύθερα όλο το σκεπτικό μου σαν επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος, δημιούργησα το my advisor και μετέπειτα τις σελίδες asfalisi-ygeias.gr και asfalisi.com. Με αυτό το σκεπτικό έχω καταφέρει να έχω προσωπικούς πελάτες (ιδιώτες και επαγγελματίες) σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, πάντα και με τη βοήθεια των κατά τόπους συναδέλφων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η παρακάτω φόρμα επικοινωνίας αφορά μόνο όσους συμφωνούν με το σκεπτικό που παρουσιάζεται σε αυτή τη σελίδα και θέλουν να συνεργαστούν προσωπικά μαζί μου. Είναι δεδομένο ότι με πολλούς δεν θα μπορέσω να συνεργαστώ. Μπορεί να μην θέλουν εκείνοι ή εγώ.

Δεσμεύομαι όμως ότι, όσοι επιλέξουν να συνεργάζονται προσωπικά μαζί μου θα έχουν μια πληρέστατη και αντικειμενική πρόταση και ένα συγκεκριμένο άνθρωπο να απευθυνθούν στη δύσκολη στιγμή.

Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μου

 

Ματωνάκης Χαράλαμπος
Οικονομολόγος-Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Πληροφορίες διαμεσολαβητή

Με το παρόν έγγραφο ο κάτωθι ασφαλιστικός διαμεσολαβητής ενημερώνω και παρέχω στον υποψήφιο για σύναψη ασφαλιστικής σύμβασης πελάτη τις παρακάτω πληροφορίες με σκοπό την έγκαιρη, ορθή, επαρκή και κατάλληλη ενημέρωσή του.

I.ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ Τα στοιχεία μου είναι τα ακόλουθα:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΜΑΤΩΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ (πρ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ 16 Τ.Κ.: 71307

Γ.Ε.ΜΗ.: 70634

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2118004634 - 2810282300 ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6979222254 FAX: 2118004671

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ';document.getElementById('cloak2f6828165330484a209e53b2806ade33').innerHTML += ''+addy_text2f6828165330484a209e53b2806ade33+'<\/a>';

II.ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Δηλώνω ότι είμαι εγγεγραμμένος στο Ειδικό Μητρώο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου του οποίου η διεύθυνση είναι Κορωναίου 9. Τα στοιχεία του Ειδικού Μητρώου δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Ενιαίο Σημείο Πληροφόρησης Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Ε.ΣΗ.Π.)» μέσω του οποίου μπορείτε να επαληθεύσετε ότι είμαι νόμιμα εγγεγραμμένος στο Ειδικό Μητρώο, πλήρως πιστοποιημένος και ότι ασκώ εργασίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Αριθμός Ειδικού Μητρώου:418 Ιστότοπος Ε.ΣΗ.Π.: http://insuranceregistry.uhc.gr/

III.ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σχετικά με τη σύμβαση που προτείνω, κάνω γνωστό ότι ενεργώ εξ ονόματος και για λογαριασμό της ασφαλιστικής εταιρείας με την επωνυμία «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Η ΕΘΝΙΚΗ», η οποία δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελλάδα και ότι έχω συμβατική υποχρέωση να ασκώ τις δραστηριότητές μου αποκλειστικά για την ανωτέρω εταιρεία.

Επίσης, δηλώνω ότι: - δεν έχω καμιά συμμετοχή σε ασφαλιστική επιχείρηση, -σε περίπτωση που η επιχείρηση μέσω της οποίας ασκώ εργασίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης είναι νομικό πρόσωπο, καμιά ασφαλιστική εταιρεία δεν έχει συμμετοχή στην επιχείρησή μου, - επιτρέπεται να προωθώ επενδυτικά προϊόντα βασιζόμενα σε ασφάλιση, - δε μου έχει δοθεί από την ανωτέρω ασφαλιστική εταιρεία εντολή είσπραξης ασφαλίστρων από τον πελάτη για λογαριασμό της, - παρέχω συμβουλή ( δηλ. προσωπική σύσταση στον πελάτη) σχετικά με τα πωλούμενα ασφαλιστικά προϊόντα όπου αυτό απαιτείται, - για τη συνολική αμοιβή του ασφαλιστικού έργου μου, δικαιούμαι προμήθειας, όπως αυτή περιγράφεται στη σύμβαση συνεργασίας που έχω συνάψει με την ασφαλιστική εταιρεία σε σχέση με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχουν εκδοθεί με τη μεσολάβηση μου.

Τέλος, σας δηλώνω ότι έχετε δικαίωμα ως υποψήφιος για ασφάλιση πελάτης να υποβάλλετε έγγραφη αιτίαση στο αρμόδιο τμήμα της Εταιρείας (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή fax: 210 9099846) ή στην αρμόδια εποπτική Αρχή, για πράξεις ή παραλείψεις φυσικού ή νομικού προσώπου, που συνιστούν παραβάσεις της νομοθεσίας σχετικά με την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.

Περαιτέρω, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στη σχετική νομοθεσία έχετε τη δυνατότητα εξωδικαστικής επίλυσης τυχόν διαφορών που θα προκύψουν σε σχέση με τη μεταξύ μας συνεργασία απευθυνόμενος στους αναγνωρισμένους φορείς Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών, όπως ενδεικτικά ο Συνήγορος του Καταναλωτή.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 • Μαρία Κούνα (Ιδ. Υπάλληλος - Γλυφάδα Αττικής)

  Ο κος Ματωνάκης με κέρδισε πριν καν τον γνωρίσω μέσα απο την εξαιρετική ιστοσελίδα του. Συνεργαστήκαμε εξ' ολοκλήρου διαδικτυακά κ από την πρώτη κιόλας ηλεκτρονική μας επικοινωνία κατάλαβα οτι βρήκα αυτό που ζητούσα σε έναν συνεργάτη. Είναι εξαιρετικά καταρτισμένος κ έτοιμος να απαντήσει με σαφήνεια σε ό,τι ακριβώς ερωτηθεί χωρις να ξεφεύγει ποτέ από το θέμα, χωρίς κλισέ κ γενικότητες. Αν και σε τόσο νεαρή ηλικία είναι απο τους πιο σωστούς επαγγελματίες που γνωρίζω.
 • Απόστολος Αγραφιώτης (Οδηγός Ταξί - Τρίκαλα)

  Πολύ καλός επαγγελματίας. Άμεση εξυπηρέτηση σε ό,τι και όποια ώρα ήθελα.
 • Αθανάσιος Ζέρβας (Καθηγητής Ξένων Γλωσσών - Κόρινθος)

  Ο κ. Ματωνάκης είναι ευγενής, φιλικός, άρτια καταρτισμένος και επαγγελματίας στο χώρο των οικονομικών και ασφαλίσεων, εξυπηρετικότατος, άμεσος στην επαφή του μαζί σου, ταχύτατος στις απαντήσεις του και απόλυτα κατανοητός!! Προσφέρει με πολύ καλή διάθεση τις γνώσεις του, συμμερίζεται τις αγωνίες σου, απαντά με απόλυτη σαφήνεια σε όλες σου τις ερωτήσεις και δεν είναι καθόλου πιεστικός! Δίνει χρόνο και χώρο σε κάθε συνομιλητή του να σκεφτεί και να αποφασίσει ανεπηρέαστος! Είναι άψογος στη συνεργασία μας!
 • Κατερίνα Γαλανού (Δημοσιογράφος - Αθήνα)

  Εξαιρετική η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Άκρως επαγγελματική με το σωστό βαθμό οικειότητας. Βοηθάει τον πελάτη της Εθνικής να έχει την αίσθηση ενός πολύ σοβαρού επαγγελματία και ταυτοχρόνως ενός ανθρώπου πρόθυμου να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή. Δεν "παγιδεύει" τον πελάτη, επισημαίνει με σχολαστικότητα τις μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να είναι κρίσιμες και ανταποκρίνεται με εξαιρετική συνέπεια και ταχύτητα στα αιτήματα ή τις απορίες. Είναι ένας ευπρόσωπος ασφαλιστικός σύμβουλος. Μέχρι στιγμής η επικοινωνία μου με την Εθνική με σύνδεσμο τον κ. Ματωνάκη είναι εξαιρετική. Προσβλέπω το ίδιο και στο μέλλον.
 • Κωνσταντίνος Αντωνίου (Ιδιωτικός Υπάλληλος - Αθήνα)

  Κατατοπιστικότατο site.Δεν υπήρχε πίεση. Η γραπτή πρόταση ήταν πλήρης γενικά αλλά και εξατομικευμένη. Γρήγορη, θετική και πλήρης ανταπόκριση. Γενικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς της επικοινωνίας μας.
 • Μαρία Κανταρέλη (Ιδιώτης - Αθήνα)

  Απόλυτα ικανοποιητική η επαφή μας. Προσπαθει να εντοπίσει και να εξηγήσει τα δυσνόητα και πιο σημαντικά σημεία ενος συμβολαίου ετσι ωστε κάθε ενδιαφερόμενος για νέα ασφάλεια να μπορεί να αξιολογήσει εναλλακτικές λύσεις. Είναι πολύ εξυπηρετικός από τη φύση του και κάνοντας εξαιρετική χρήση της τεχνολογίας απλοποιεί την ζωή όλων.